COMPANIA NICOVAS TRANS

Compania NICOVAS TRANS are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri in regim rutier, national si international cu autovehicule proprii sau inchiriate.

NICOVAS TRANS este o companie de transport si expeditie de marfuri ce ofera servicii complexe, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client (transporturi ,depozitare ,manipulare si logistica) . Efectuam atat incarcari complete cat si in regim de grupaj in trafic intern si international.

Ca si transportator, activ in Romania din 2007, vedem rolul nostru ca pe o extensie a afacerii dumneavoastra ceea ce constituie referinta premergatoare dezvoltarii unei colaborari de succes.

 

Prin accesul la flota noastra in categoria 2-10 t util, va asiguram servicii rapide de distributie a incarcaturilor, la tarife preferentiale in functie de volumele negociate.

Nutrim convingerea ca oferta noastra corespunde necesitatilor companiei dumneavoastra, astfel incat va determina o colaborare pe un termen de lunga durata, bazata pe respect, promtitudine, transparenta, claritate si Fair-play.