Servicii

Transporturi marfuri generale si ADR

Transportul rutier de marfă desemnează deplasarea în spațiu a mărfurilor cu ajutorul autovehiculelor specializate (camioane). Camioanele au o mobilitate deosebită, nefiind legate de instalații speciale fixe cum este cazul în transportul feroviar, de pildă (linii de cale ferată, depouri, triaje etc.).
Deoarece ele pot pătrunde în locuri unde alte mijloace de transport nu au accesibilitate, constituie o componentă indispensabilă a transporturilor multimodale. Cu ajutorul camioanelor se pot organiza transporturi directe de la furnizor și până la beneficiarul mărfurilor din țară sau străinătate.Transportul de marfa este considerat de la 100 kg, 1m3, 100 km. Sub aceste valori este coletaj si tine de transport marfa tip courier rapid.


Transport rutier de mărfuri generale

Prin categoria de marfă generală se înțelege o gamă foarte variată de bunuri și produse.

Practic, această categorie cuprinde toate mărfurile care pot fi transportate cu un mijloc de transport de marfă standard.

Mărfurile generale pot fi transportate la transport complet (FTL) și la grupaj (LTL).

În categoria de marfă generală nu sunt cuprinse acele mărfuri care, datorită caracteristicilor, proprietăților, dimensiunilor, volumelor sau greutății lor, nu pot fi transportate decât cu mijloace de transport specializate sau autorizate.


Transport rutier de mărfuri periculoase ADR

Prin mărfuri periculoase ne referim la acele substanțe care, prin natura lor fizico-chimică, pot produce daune mediului înconjurator, dar și persoanelor afectate. Acestea se pot afla în stare lichidă sau solidă, iar în funcție de această caracteristică se poate opta pentru transportul lor folosind camioane ADR normale sau cisterne auto ADR.

Mărfurile considerate periculoase – conform convenției ADR – au nevoie de o atenție specială, atât la ambalarea acestora, cât și la întocmirea documentelor de transport pentru asigurarea unui maxim de siguranță și legalitate în procesul de livrare.

Logistica

Logistica este managementul (gestionarea) fluxului de mărfuri între punctul de origine și punctul de destinație, în scopul de a satisface cerințele clienților sau ale corporațiilor.

Compania NICOVAS TRANS va poate pune la dispozitie spatii de depozitare in depozitul propriu din BUZAU cu o suprafata totala de 180 mp, avand toate utilitatile necesare pentru depozitarea si manipularea marfurilor in cele mai bune conditii.

Puteti beneficia de depozitare pentru surplusul dumneavoastra de marfa la cele mai bune preturi de pe piata. Personalul calificat va poate asigura rapiditatea operatiunilor de incarcare si descarcare precum si de transbordare.